Jackies New York Cuisine in Deventer: goed genieten
Jackies New York Cuisine in Deventer: goed genieten

Jackies New York Cuisine in Deventer: goed genieten

Wanneer je echt wat leuks te vieren hebt dan hoort daar een mooi en lekker restaurant bij. Mocht je in Deventer zijn: ga vooral naar Jackies New York Cuisine aan Grote Poort 19. Wij hebben er een heerlijke avond gehad, mede dankzij het vriendelijke professionele personeel en het gewoonweg heerlijke eten.

Stijlvol maar chill dineren

 

 

De sfeer in JackiesNYC is overeenkomstig datgene dat ze graag uit willen stralen. De inrichting en strakke regie van het serveren dragen daar zeker aan bij. Het menu spreekt een brede range aan mensen aan, dus zelfs als je een moeilijke eter bent valt hier wat lekkers te vinden. Wij kozen onder meer voor Classic Carpaccio, Duck & Dandy (gebakken eendenborst met zoete aardappel, raapsteel en jus van rode wijn), Garlic Prawns (in knoflook gebakken gamba’s), Boletus (gebakken Boleten met truffel-yakotori saus) en Dorade does it for me (doradefilet met zoete aardappel, gepofte paprika en creme van linze, aiolie en zeekraal).

ertelover.nl interactief en informatief magazine over Nederland: restaurant Jackies NYC in Deventer: Cocktail, carpaccio, eendenborstfilet, diner

Jackies New York Cuisine: cocktailssss

Al het eten ging goed op en het was ook precies genoeg voor een goede maaltijd. Helaas kregen we alleen geen dessert meer op, maar dat halen we een volgende keer wel in 😉 Ik vergeet trouwens helemaal te vertellen over de mooie manier om je diner lekker te starten: met een van de heerlijke cocktails die ze bij Jackies New York Cuisine serveren. En ze zijn er ook alcoholvrij, dus ook dat hoeft het goede genieten niet in de weg te staan!

vertelover.nl interactief en informatief magazine over Nederland: restaurant Jackies NYC in Deventer: Cocktail, carpaccio, eendenborstfilet

 

Tekst: R & L

Ben jij ook een fan van Jackies NYC in Deventer? Of heb jij een ander lievelingsrestaurant waar je een stukje over kunt schrijven of opnemen? Graag: zie onze Facebookpagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.